Sugedo langas. Truko trosas
Sugedo langas. Truko trosas
Sveiki, 100 metu nieko nepostinau .
Taigi istiko mane idomi beda. Kuri laika nebenori nusileisti vairuotojo langas...
Teko issiardyti, o tai padarius (nuemus panele ir atlipinus medziaga) uzkisau ranka ir graibiau tol, kol radau, kad sarvas pro kuri eina lango mechanizmo trosas strunijes ir tokiu butu truko pats trosas, tad langas nebenori vaikscioti.
Gal kam teko tvarkyti tokius dalykus? Ar sudetingai tvarkoma? Ar keciasi tik trukes trosas ar kazkas daugiau?
Taigi istiko mane idomi beda. Kuri laika nebenori nusileisti vairuotojo langas...
Teko issiardyti, o tai padarius (nuemus panele ir atlipinus medziaga) uzkisau ranka ir graibiau tol, kol radau, kad sarvas pro kuri eina lango mechanizmo trosas strunijes ir tokiu butu truko pats trosas, tad langas nebenori vaikscioti.
Gal kam teko tvarkyti tokius dalykus? Ar sudetingai tvarkoma? Ar keciasi tik trukes trosas ar kazkas daugiau?
-
- Dalyvis
- Lytis: Vyras
- Mondeo karta: MkIII
- Variklis: 2,0 l Duratorq TD
- Kuro tipas: Dyzelinas
- Kėbulo tipas: Universalas
- Spalva: Pilka
- Vairuoja nuo: 2011
Re: Sugedo langas. Truko trosas
esu susitvarkes viena tokia beda. tik ne mondei. pirkausi trosely ir antgalius uzspaudziamus. rezultatas - uz kaskur 5- 10lt veikantis langas. truputy daugiau darbo pataikyt viska, kad veiktu sklandziai.
Ford Mondeo Mk2, sedanas, 2000m, 1,8td, Ghia, black parduota
Ford Mondeo Mk3, universalas 2004m, 2.0tdci 96kw, grey
Ford Mondeo Mk3, universalas 2004m, 2.0tdci 96kw, grey
girdejau kad servise toks malonumas kainuoja 40 lt, ant senesniu masinu tai labiau apsimoka pirkt kita pakeleja, ant mk3 tai gal nelabai
Reiks man pirkti pakeleja, nera jam jokiu trosuHooLiGaN wrote:girdejau kad servise toks malonumas kainuoja 40 lt, ant senesniu masinu tai labiau apsimoka pirkt kita pakeleja, ant mk3 tai gal nelabai
Pakelejes pakeistas (pirkau is sroto) uz 100 lietuvisku. Jei kam reikia gero pakelejo motoro, kreipkiteslatinoheat wrote:Reiks man pirkti pakeleja, nera jam jokiu trosuHooLiGaN wrote:girdejau kad servise toks malonumas kainuoja 40 lt, ant senesniu masinu tai labiau apsimoka pirkt kita pakeleja, ant mk3 tai gal nelabai
-
- Dalyvis
- Vardas/Pavardė:: Ramunas
- Mondeo karta: Neturiu mondeo
- Variklis: 2,0 l Duratec
- Kėbulo tipas: Sedanas
- Spalva: Juoda
- Vairuoja nuo: 2004
Pats pasikeitei? nes man ir troselis nutrukes, varikliukas veikia
Ne, nesiknisau, nes tas prolonas uzklijuotas juodu silikonu buvo ir tepe bei kibo labai, tad servise pakeiteoxicas wrote:Pats pasikeitei? nes man ir troselis nutrukes, varikliukas veikia
-
- Dalyvis
- Vardas/Pavardė:: Vidas
- Spalva: Juoda
sveiki ar tinka galinio lango pakelejas nuo universalo ant sedano 2001 metu.suluzo plasmase apacioje kur trosas tvirtinasi.
-
- Dalyvis
- Vardas/Pavardė:: Lukas
- Variklis: 2,2 l Duratorq TD
- Kėbulo tipas: Hečbekas
- Spalva: Mėlyna
man ta pati beda.. vasaros pradzioje truko trosas, nuvaziavau i vilniaus Inchape atstovybe, sumokejau 84 eurus (juodais, is kazkokiu turku uzsake tuos trosus, nes jei oficialiai tai 500eur uzsidainavo uz varikliuka ir visa kita). pakeite ir po keliu menesiu vel tas pats.
susiradau Eolte mechanizma uz 44 eurus, galvoju ar bandyt paciam ar vel i koki servisa varyt. patys nebandet? as isivaizduoju kad priejimo ten normalaus nera
susiradau Eolte mechanizma uz 44 eurus, galvoju ar bandyt paciam ar vel i koki servisa varyt. patys nebandet? as isivaizduoju kad priejimo ten normalaus nera
1996 m. Ford Mondeo Mk2 1.8 TD 66kw Melyna (parduota)
2006 m. Ford Mondeo Mk3 2.0 TDCi 96kw Melyna (vaziuojama)
2006 m. Ford Mondeo Mk3 2.0 TDCi 96kw Melyna (vaziuojama)
- Gezatron
- Forumo Tėvas
- Mondeo karta: Neturiu mondeo
- Variklis: 3,0 l Duratec V6
- Kuro tipas: Benzinas
- Spalva: Raudona
stebuklo nebus. kaip ir visu masinu. pirma langa isemi po to keiti mechanizma. tikrai nieko sudetingo patikek manim pats pasikesiiLukas wrote:man ta pati beda.. vasaros pradzioje truko trosas, nuvaziavau i vilniaus Inchape atstovybe, sumokejau 84 eurus (juodais, is kazkokiu turku uzsake tuos trosus, nes jei oficialiai tai 500eur uzsidainavo uz varikliuka ir visa kita). pakeite ir po keliu menesiu vel tas pats.
Ladorghini Getlohgado 2105 1,3 benzas Geltona Ochros 140km/h
Toyota Tundra 5.7 V8 HEMI Petrol tik 100km/35ltr
Toyota Tundra 5.7 V8 HEMI Petrol tik 100km/35ltr