Problema su klima

xaptypx
Dalyvis
Posts: 92
Joined: 2015 04 19 , 21:32
Lytis: Vyras
Mondeo karta: MkIII
Gamybos metai: 2007
Variklis: 2,2 l Duratorq TD
Spalva: Mėlyna
Location: Vilnius
Contact:

Re: Problema su klima

Post by xaptypx »

Audrius wrote:tai klausimas ka pas tave temperatura rodo. ar usyla iki normos, ar truksta. siaip galiu pasaliut isivalyt temperaturos davikly. buna usineses, nereguoja. taipat gali padaryt klimos testa (use google).dar viena dalyka pastebejas, jei nori kad tolygiai sildytu, yjunk koju padety. jei laikai ant langu pastoviai tada visada siltesny pucia.
temp rodo gerai, keiciasi, bet pucia pastoviai vienodai, arba salta, arba silta. testa dariau, klaidu nera, davikli valiau/nuiminejau/keiciau. tas pats
Audrius
Dalyvis
Posts: 306
Joined: 2011 07 31 , 09:30
Lytis: Vyras
Mondeo karta: MkIII
Gamybos metai: 2004
Variklis: 2,0 l Duratorq TD
Kuro tipas: Dyzelinas
Kėbulo tipas: Universalas
Spalva: Pilka
Vairuoja nuo: 2011
Location: Kaunas
Contact:

Re: Problema su klima

Post by Audrius »

klimos dacikas yra vienas. prie vairuotojo desinio kelienio (groteles). prie lango yra saules sviesos daviklis. kaip jis ytakoja klimos veikla nera labai aisku. bet jis kiek suprantu daugiau ytakos daro saldant salona. jiegu tiesioginiai saules spinduliai sildo masina, klima veikia intensyviau (auto rezime). reiktu bandyt anglu forumus pavartyt. ten daugiau info yra. pas mene kaip ir nera tos problemos. as nekaisioju rankos ir neziuriu koky ora pucia. tiesiog nusistates 18-20 visad ir jauciu kad salonas pasyla. tiek galiu pasakyt kad temperaturos jutiklis nevietoj ytaisytas. pabandyk pagyvent su koju rezimu, paziurek kaip veiks.
Ford Mondeo Mk2, sedanas, 2000m, 1,8td, Ghia, black parduota
Ford Mondeo Mk3, universalas 2004m, 2.0tdci 96kw, grey :)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests