MK3 TDCI cipavimas

Post Reply
sonexx

MK3 TDCI cipavimas

Post by sonexx »

sveiki, gal kas esat susidure su mondes mk3 20 tdci 96kw cipavimu, kokia nauda , pasekmes ir siaip kas kaip ten kur ir kodel:)
tddi

Re: cipavimas

Post by tddi »

As pats domejausi Vimotoje. Ispudingu rezultatu, tokiu kaip su VW TDI, nesitikek. Max 15-20 AG, ir aapie 30 nm sukimo momentas. Butina salygas- kad viskas po kapotu butu tvarkinga, nes silpnesnes vietos po cipavimo iskart neatlaiko. Tai tiek..
rainmaker

Re: cipavimas

Post by rainmaker »

as irgi kartai pagalvoju apie cipavima, bet manau didziausia beda butu smagratis. Jau viena karta mokejau uz ji 1,5k. Reiktu issiaiskinti nuo kokios dar masinos tinka pries cipuojant. Pvz. draugas savo skodai 2007m. suzinojo jog galima statyti smagrati nuo golf III (neplaukiojantis).
rainmaker

Re: cipavimas

Post by rainmaker »

tai pasidalinkit ispudziais kas esate cipave mk3, jei aisku tokiu yra :)
rainmaker

Re: cipavimas

Post by rainmaker »

Pasidalinsiu informacija ir su jumis. Rasiau laiska i Vimota. Atrase jog mondeo neapsimoka cipuoti, nes dadeda tik 15-20 ag. Nu bent jau apie mano TDDi. Tdci gal ir galima daugiau pakelti.
Diji

Re: cipavimas

Post by Diji »

rainmaker wrote:Pasidalinsiu informacija ir su jumis. Rasiau laiska i Vimota. Atrase jog mondeo neapsimoka cipuoti, nes dadeda tik 15-20 ag. Nu bent jau apie mano TDDi. Tdci gal ir galima daugiau pakelti.

20AG vien is Chipo - tikrai nemazai... Tai gaunasi daugiau negu 10% daugiau galingumo (nekalbu apie "uzdusintus" VW tdi motorus)
Tomeshas

Re: cipavimas

Post by Tomeshas »

visi kažkaip tikisi 100proc galingumą sukelt vien programos pagalba :D
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests