nenori važiuot.

Post Reply
AsEi

nenori važiuot.

Post by AsEi »

tai va tokia problema su Ford mondeo MK1 1,8l benzinas Z-tech Užsiveda ant laisvų dirba visai gražiai bet tik kokias 1-2 minutes, nors kiek agresyviau paspaudus gazą iškart užgesta, spaudžiant gazą iš lėto, atsargiai apsukos gražiai pakyla bet atleidus gazą padirba kokia 5 sekundes ir užgesta. Keistas kuro siurblys, išvalytas kuro filtras pakeistos žvakės. Mondeo pilotavo mama tad nelabai aš apie ką ten ir žinau. gal kas susidūrė su tuo ir žino ką daryt? :(
Ginthus

Re: nenori važiuot.

Post by Ginthus »

Problema matyt ne kuro padavime, o su oro pasiurbimu. Reiktu patikrint ar koks vakuumas neprakiures, daznai buna, kad kokia slangute prasitrina. Paklausyk atidziai prie uzvesto variklio ar nesigirdi toks snypstimas lyg turbina veiktu.
AsEi

Re: nenori važiuot.

Post by AsEi »

o kur ieškoti tu šlangelių? dar girdėjau variantą, jog kuro vožtuvas gali būti kaltas, kur jo ieškoti, ką daryti, valyti ar keisti?
vilius
Moderatorius
Posts: 1293
Joined: 2009 07 30 , 20:12
Vardas/Pavardė:: Vilius
Lytis: Vyras
Mondeo karta: Neturiu mondeo
Gamybos metai: 2007
Kuro tipas: Dyzelinas
Kėbulo tipas: Universalas
Spalva: Pilka
Vairuoja nuo: 2006
Location: Mažeikiai
Contact:

Re: nenori važiuot.

Post by vilius »

AsEi wrote:o kur ieškoti tu šlangelių? dar girdėjau variantą, jog kuro vožtuvas gali būti kaltas, kur jo ieškoti, ką daryti, valyti ar keisti?
Pirmiausia tai tikrink T formos vakuma, kuris yra po paskirstytoju. ( jei paprasciau tai tas blokelis i kury zvaklaidziai susijungia) tai va ji nuemus matysi T formos gumini vakuuma. dazniausiai jis buna prakiures
mondeo mk1 93 1,8 B/D Vyšnia (sudužo)
escort mk6 93 1,4 B/D Vyšnia (parduota)
mondeo mk1 95 2.0 B/D Mėlyna (parduota)
mondeo mk2 97 1,8 B/D Mėlyna (parduota)
mondeo mk3 2001 2.0 TDDI 85 kw pilka (paruota)
mondeo mk3 2001 2.0 TDDI 66 kw pilka (šeimos)
mondeo mk3 2001 2.0 duratec 107kw balta (parduota)
mondeo mk3 2002 2.0 TDDI 85kw mėlyna (parduota)
Opel Vectra C 2007 1.9 CDTI 88kw pilka
AsEi

Re: nenori važiuot.

Post by AsEi »

va vakuumą tikrinau buvo nusimovusi slangutė, uždėjau, priveržiau suspaudėju, bet vistiek tas pats, gali būt peršokęs pagrindinis diržas?
Draugeliz

Re: nenori važiuot.

Post by Draugeliz »

gali but kad benzo varikliukas nesukelia reikiamo spaudimo ir benzo nepaduoda... normaliai.. tikrinai spaudima? ten ciurksle jomajo turi ciuksti kai pasuki rakteli.... o jai biski tai siurblys parejas.. netoli( purkstuku stovi ventylius )
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests