Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

andre21

Re: Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

Post by andre21 »

Ta T formos vakuumine slangute iš pat pradžių tikrinau, bet ne ji kalta. Su je viskas gerai. O gali but beda, kad pagrindinis diržas buvo blogai uždetas? na neatitaikytas pagal vožtuvas ar kaip ten tuos žingsnius? :? :)
User avatar
Gezatron
Forumo Tėvas
Posts: 3786
Joined: 2007 09 24 , 20:17
Lytis: Vyras
Mondeo karta: Neturiu mondeo
Variklis: 3,0 l Duratec V6
Kuro tipas: Benzinas
Kėbulo tipas: Sedanas
Spalva: Raudona
Location: Utena
Contact:

Re: Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

Post by Gezatron »

andre21 wrote:Ta T formos vakuumine slangute iš pat pradžių tikrinau, bet ne ji kalta. Su je viskas gerai. O gali but beda, kad pagrindinis diržas buvo blogai uždetas? na neatitaikytas pagal vožtuvas ar kaip ten tuos žingsnius? :? :)
nu tai gali, nu bet ce klausimas.. tai kas ce per dejikas dejo.. nes seip kai uzdeda tai uzveda ir tikrina kaip dirba matoras... jei kas netaip, per viena ar kita danty reguliuoja tada./.. jei iskart po keitimo taip pasidare, nu tai gal ir yra tikimybe,..
Ladorghini Getlohgado 2105 1,3 benzas Geltona Ochros 140km/h
Toyota Tundra 5.7 V8 HEMI Petrol tik 100km/35ltr
andre21

Re: Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

Post by andre21 »

Tai Pirmadieni varysiu auto pas kita meistrą, kad pažiūrėtu. :)
andre21

Re: Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

Post by andre21 »

Žodžiu Vienas Meistras sako, kad Pagrindinis diržas yra prastai uzdetas, neatitaikytas.
velnys007

Re: Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

Post by velnys007 »

andre21 wrote:Man vienas meistras sake, kaip patikrinti. Laisvos eigos voztuva. Bet regis beda ne jis. Jeigu gazą spaudžiant trukčioja arba kartais gerai traukia. :) Ne veltui jo toks pavadinimas, "laisvos eigos vožtuvas". :D
sveiki, gal butu galima suzinot kaip patikrint ar sveikas laisvos eigos vostuvas???
jevgeska

Re: Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

Post by jevgeska »

Sveiki,siandien vaziodamas buvau nemalonei nustebintas.Mondeo 93m. 2,0 b/d.Dingo trauka,pradejo gest variklis.Pakilo temp.,bet ora pusdavo salta.Suveike ventiliatorius,bet radiatoris buvo kazkodel saltas-slangu nepucia.Atsukus ispletimo bakelio kamsti isvare lauk antifriza.Uzvest nesiseke,gesdavo is karto.Pripiliau antifrizo ir kazkiek palaukius uzvedziau masina-kaip laikrodis.Tepalas svarus,antifrizas irgi.Itariu galva ar tarpine,bet tikiosiu as klistu.Gal kas buvo susidures su tokia anomalija? :ploti:
wixxwa

Re: Gesta variklis 2,0i Dohc 16v.

Post by wixxwa »

jevgeska wrote:Sveiki,siandien vaziodamas buvau nemalonei nustebintas.Mondeo 93m. 2,0 b/d.Dingo trauka,pradejo gest variklis.Pakilo temp.,bet ora pusdavo salta.Suveike ventiliatorius,bet radiatoris buvo kazkodel saltas-slangu nepucia.Atsukus ispletimo bakelio kamsti isvare lauk antifriza.Uzvest nesiseke,gesdavo is karto.Pripiliau antifrizo ir kazkiek palaukius uzvedziau masina-kaip laikrodis.Tepalas svarus,antifrizas irgi.Itariu galva ar tarpine,bet tikiosiu as klistu.Gal kas buvo susidures su tokia anomalija? :ploti:
buvo uzsales antifrizas.. radijatoriui ir peciuke..
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests